Ugrás a tartalomra Bács-Kiskun Vármegyei Polgári Védelmi Szövetség

Kerekasztal beszélgetés civil szervezetek képviselőivel

Megjelent: 2022. 10. 19.

A Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Központ szervezésében „Megyejárás” címmel kerekasztal beszélgetést rendeztek civil szervezetek részére a Kecskeméti Városházán, melyen a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség is képviseltette magát.

A rendezvényt Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára vezette. A fórumon részt vett  Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Szeberényi Gyula Tamás és dr. Salacz László országgyűlési képviselők, Engert Jakabné, Kecskemét alpolgármestere.

A rendezvény egy megyét érintő több helyszínes előadássorozat első állomása volt, melynek célja a pályázati lehetőségekről való tájékoztatás és azon kérdések megvitatása, amely a civil szervezetek működési kereteit és feltételeit érinti. Az interaktív fórumon a civil szervezetek vezetői betekintést nyújtottak szervezetük életébe, ismertették a működésüket befolyásoló körülményeket. A társadalmi hasznosulás elősegítése érdekében több észrevételt és javaslatot tettek, mellyel tevékenységük és az állami támogatás adta szinergikus hatások jobban érvényesíthetőek.

 Fotó: keol.hu